Over Ons


Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well being gevoel bieden. De producten worden in ons eigen laboratorium vervaardigd en voldoen aan de strengste cosmetica eisen.

Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis. Een ultiem huidgevoel, optimaal huidresultaat en weldadige geurbeleving zijn binnen Malima onlosmakelijk verbonden en tot in de finesse doorgevoerd.

Van oudsher waren de professionele Wellness & Spa producten de basis van ons merk. De product range is inmiddels uitgebreid met een volledige Skincare lijn waardoor Malima een zeer veelzijdige product range ter beschikking heeft voor zowel de Massagepraktijken, Beauty Salons, Thermen en Spa’s.

Malima Skincare
Deze producten zijn speciaal vervaardigd op huidbehoefte en bieden intensieve verzorging en effectieve huidverbetering. De basis van alle Skincare producten zijn de huididentieke ingrediënten waardoor de producten zeer huidvriendelijk van samenstelling zijn en een optimaal huidresultaat bieden.

Malima Wellness & Spa
De Wellness & Spa product range biedt een zeer ruime keuze aan massageoliën, bodyscrubs, lichaamspakkingen en sauna producten. De producten bieden een weldadige geurbeleving en ultieme huidverzorging waarvan het effect nog lang voelbaar is.

Professionele trainingen
Malima biedt diverse professionele trainingen aan. Bij Malima is er een speciale theorie- en praktijkruimte ingericht voor deze trainingen op het hoofdkantoor, gelegen aan de Tolstraat 40 te Haaksbergen. Hier worden zowel de theorie als praktijktrainingen gegeven. De trainingen worden gegeven in kleine groepen.

  • Product Training; in deze gratis training bieden wij u een goede indruk van de verschillende Malima producten, de unieke behandelmogelijkheden en hoe u de producten kunt toepassen voor het beste resultaat. Deze training staat in teken van zien, ruiken en ervaren van de Wellness & Spa producten.

  • Skincare Basics Training; deze training is exclusief toegankelijk voor Skincare depositairs. Tijdens deze dag worden alle Skincare producten uitgebreid behandeld waarna in praktijk de Malima behandeling wordt aangeleerd inclusief een Malima gezichtsmassage.

  • Skincare Special Training; dit is een vervolg training op de Skincare Basics. Tijdens deze dag komt in theorie verdieping van product kennis aan bod en specifieke behandelmethodes voor anti-ageing, acne en gevoelige/ rosacea huid.

Aanmelden voor trainingen: Via de pagina “Informatie aanvraag” kunt u uw belangstelling voor onze trainingen kenbaar maken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u uit te nodigen voor de training van uw keuze.