Make-up by Malima. Natuurlijk lief voor je huid.Make-up van mineralen

De Make-up by Malima is ontwikkeld op basis van de hoogste kwaliteit ingrediënten. De fijne texturen bestaan uit mineralen. Dit zijn natuurlijke grondstoffen die worden vermalen tot een superfijne poeder die in de make-up producten zijn verwerkt.

De speciaal geselecteerde mineralen zoals Zink Oxide, Titanium Dioxide en Tin Oxide, bieden een natuurlijke zonbescherming en helpen vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Tevens bevatten de producten Mica en extract van Toermalijn. Deze zorgen voor een briljante en lichte finish en geven de huid een gezonde en schitterende uitstraling.
Minerale Make-up Collectie

De minerale make-up collectie bevat een uitgebreide range aan producten; foundations, poeders, blushes, eyeshadows, lipgloss en lipsticks in magnifieke kleuren. Met deze producten is gemakkelijk en snel een tijdloze make-up aan te brengen in iedere stijl. De minerale make-up bevat intensieve kleurpigmenten, bieden de hele dag een comfortabel huidgevoel en zijn voor ieder huidtype geschikt.
Luxury Line Collectie

Naast de minerale collectie heeft Malima ook een aantal speciale make-up producten. Ook met een zo natuurlijk mogelijke en innovatieve samenstelling, maar bovenal met specifieke kleuren of eigenschappen. De Luxury Line range bevat parelmoer lipsticks, eye & brow pencils, lipstickpencils en een waterproof en volume mascara. Met deze speciaal producten is iedere make-up naar eigen wens te complementeren.